LPG endermologie is voor jou als...

 • je last hebt van lokale vetophopingen en overtollige kilo’s
 • je af wil van putjes in de billen ( cellulitis )
 • je pijnlijke billen hebt door de verkleving van de vetcellen
 • je door afvallen of veroudering last hebt van huidverslapping
 • je last hebt van zware benen door gebrek aan vochtcirculatie in het lichaam
 • je hardnekkig heupvet en/of buikvet hebt
 • je een slappe buik hebt na een zwangerschap

Wat doet LPG endermologie...

 • losmaken van vetverklevingen in probleemzone
 • gladstrijken sinaasappelhuid (cellulitis)
 • verfijning van het silhouette
 • huid steviger en gezonder maken
 • jouw (pijnlijke) huid ontdoen van gifstoffen,  licht gevoel in benen

Hoe verloopt de behandeling?

In een bodysuit (endermowear) krijg je een massage dat wordt uitgevoerd met het LPG apparaat. Dit toestel kneedt de probleemzones dmv verschillende roterende cilinders. De huid wordt strakker, verklevingen worden losgemaakt, plaatselijk vet verbrandt en cellulite vermindert. Vetophopingen worden door een natuurlijk proces afgebroken, de huid wordt steviger en gezonder door de aanmaak van collageen en elastine. Een behandeling duurt tussen de 35 à 40 minuten afhankelijk van de te behandelen zones.

wat kan ik verwachten van de behandeling?

Na de eerste LPG behandeling is het resultaat voelbaar. Ook na de behandeling blijft je huid nog 1 à 2 dagen doorwerken. Het verdrijven van overtollig vocht is hierbij duidelijk merkbaar. Ledematen voelen minder zwaar en je merkt vitaliteit in je hele lichaam.

Na ongeveer 6 endermologie behandelingen kun je het resultaat niet alleen voelen, maar ga je het ook duidelijk zien! Je ziet dat eventuele vetophopingen, verslappingen, striae of cellulite aanzienlijk zijn verminderd. Om deze resultaten te behouden, is het nodig om minimaal één keer per maand terug te komen om het mooiste resultaat te behouden.

hoeveel sessies heb ik nodig?

Het aantal sessies zijn afhankelijk van jouw levensstijl, leeftijd, hormonen, geslacht, … Na 3 sessies is het al voelbaar; gewoonlijk boeken we het gewenste resultaat na 12-15 beurten. Een maandelijkse onderhoudsbehandeling is aangeraden om de resultaten te behouden.

Evenwichtige voeding, beweging en LPG endermologie

Hoewel de behandelingen ook werken zonder dieet en beweging blijft het toch belangrijk dat je kiest voor een gezonde en actieve levensstijl. We adviseren om voldoende water te drinken, evenwichtig te eten  en voldoende te bewegen.

Tijdens de behandeling wordt er meer energie vrijgemaakt door vrije vetzuren naar de spieren te sturen. Om deze vrije vetzuren of extra energie te gaan verbranden is het belangrijk om na de behandeling 30 minuten te stappen of sporten.

LPG cosmetica en nutricosmetica

Ontdek het volledige gamma cosmetica en nutricosmetica in het instituut. 

prijzen

endermowear € 30

1 behandeling € 60

kuur van 12 behandelingen € 590 ( incl. gratis persoonlijke evaluatie, bewegingsadvies en voedingsadvies)

Voor en na foto's

Wil je extra informatie over LPG endermologie? hieronder kan je met mij telefonisch contact opnemen en ik beantwoord (volledig vrijblijvend) al jouw vragen.