Hoe kan je een afspraak maken?

online

Plan jouw behandeling meteen in mijn agenda. Na het online boeken krijg je onmiddellijk een mail ter bevestiging van je afspraak en 24u voor de geplande afspraak een herinneringsmail.

Telefoonnummer

Om kwaliteit en persoonlijke aanpak te garanderen, werk ik uitsluitend op afspraak.

Afspraken kunnen enkel telefonisch ( elke werkdag behalve woensdag ) of in het instituut gemaakt worden.

Om de rust tijdens ontspannende behandelingen te bewaren kan het zijn dat ik de telefoon niet onmiddellijk opneem. ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug.

Openingstijden

Het instituut is elke dag open behalve op woensdag, zaterdagnamiddag en zondag.

Waar kan je het instituut vinden?

Adres

Waterloos 38
9500 Ophasselt

( Geraardsbergen ,

Oost-Vlaanderen )

er zijn ruime parkeerplaatsen voorzien op de oprit van het instituut.

Huisregels

kom tijdig naar je afspraak! Niet te vroeg en zeker niet te laat. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Kom je door omstandigheden toch te laat, gelieve mij dan tijdig te verwittigen. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief goed einde te brengen, zal de afspraak naar een ander tijdstip verplaatst worden. Hou er rekening mee dat dit niet altijd op korte termijn in te plannen is.

De behandeling zal wel voor de helft in rekening gebracht worden.

Gelieve afspraken annuleren of herplannen tot het absolute minimum te beperken.

indien je toch een afspraak wilt annuleren of herplannen kan dit door minstens 24u op voorhand te bellen op het nummer tel:0476558789

Annuleren van je afspraak kan niet via SMS, WA of facebook messenger!!!!!

Bij laattijdige verwittiging zal de helft van de behandelkosten in rekening gebracht worden, indien u niet komt opdagen zonder verwittigen breng ik de volledige behandelkosten in rekening, te betalen bij de volgende afspraak.