Behandelingen

De beste versie van je huid creëren we samen.

Wat is een resurfacing peeling en wat is het verschil met een chemische peeling?

Een chemische peeling maakt gebruik van 1 à 2 zuren en werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing peeling maakt gebruikt van soms wel 6 zuren tegelijk waardoor je dieper in het weefsel kunt werken en meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakken. PH Formula is zo samengesteld dat het werkstoffen in de huid transporteert via het unieke PH-dvc complex. Dat is resurfacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.  Daarnaast heeft het een gecontroleerde en gerichte afgifte van actieve ingrediënten. Hierdoor wordt celvernieuwing en collageenaanmaak gestimuleerd, met minimale schade aan de epidermis.

Het belang van pKa

Voor pHformula is de pKa-waarde van het zuur van belang – de meting van de sterkte van het zuur (dat wil zeggen hoe zuur het zuur is). Sterke zuren hebben een lagere pKa-waarde dan zwakkere zuren en pHformula maakt gebruik van een combinatie van de sterkste zuren. Hierdoor kan de concentratie zuren worden verlaagd, waardoor de pH-waarde en de pKa-waarde in balans komen. Deze balans veroorzaakt regeneratie van de huid en een resurfacing-effect, in tegenstelling tot klassieke peelings die veel onaangename bijwerkingen kunnen hebben. Om de penetratie van de protonen (werkstoffen) verder te reguleren is het PH-DVC™ delivery complex – uniek voor pHformula – ontwikkeld. Dit delivery systeem zorgt voor een maximale werking zonder de bijwerkingen die vaak gepaard gaan met reguliere peelings.

Hoe gaan we te werk?

Met een kuur van 4 tot 6 keer behaalt u het beste resultaat. De interval tussen de behandelingen zal eens in de 2 weken tot eens in de 4 weken zijn. De huid wordt steeds sterker en de peeling kan steeds een stukje intensiever worden uitgevoerd.

Om ons behaalde resultaat te behouden, kom je best om de 6 weken of tenminste 4x per jaar langs voor een onderhoudsbehandeling.

De peelings van pHformula zijn zeer intensief en doeltreffend. Daarom vind ik het zeer belangrijk dat de ‘home care’ routine tijdens de behandelingen en na de laatste behandeling gerespecteerd wordt . Zo kan je het maximale resultaat, zonder nevenwerkingen,  bereiken voor jouw huid.

Belangrijk om weten: De behandelingen worden niet uitgevoerd zonder de aankoop van de ‘home care’ producten. Enkel zo kunnen wij samenwerken aan een mooiere huid!

Prijzen

kuur 4 behandelingen met de home care kit

€699 (CR, AGE en AC)    €716 (MELA)

(€125 per behandeling)

gratis bij deze kuur : 4 beurten LED therapie (geschenkwaarde €100)

 

kuur 6 behandelingen met de home care kit

€920 (CR, AGE en AC)    €936 (MELA)

(€120 per behandeling)

gratis bij deze kuur : 6 beurten LED therapie (geschenkwaarde €150)

 

onderhoudsbehandeling (CR, AGE, ACNE en MELA) €125

Vita C instant glow treatment €125

A.G.E. voor de verouderde, doffe en vermoeide huid

 • Verstevigen van de huid. Vervagen rimpels, pigmentverschuivingen, en couperose
 • Stimulatie aanmaak collageen en elastine voor celvernieuwing

voor en na

pakket thuisverzorging

A.C. voor de huid met onzuiverheden, acne en acnelittekens

 • Reiniging en zuivering van de huid met neiging tot acné
 • Inwerken van zuren op oorzaak van ontstekingen

voor en na

pakket thuisverzorging

C.R. voor de huid met chronische roodheid, couperose en rosacea

 • Kalmeren van gevoelige huid met roodheden
 • Zeker geschikt voor mensen met rosacea

voor en na

pakket thuisverzorging

M.E.L.A. voor de huid met pigmentstoornis

 • Afremmen pigmentatieproductie in de huid
 • Behandeling pigmentatiestoornissen zoals zwangerschapsmasker, ouderdomsvlekjes, sproeten of UV-beschadigde huid

voor en na

pakket thuisverzorging

Vita C instant glow voor een stralende huid

Elke huid knapt hier van op! De Vitamin C instant Glow treatment is er om de huid weer te laten stralen. Door gebruik te maken van de best opneembare vorm van vitamine C: L-ascorbinezuur wordt de huid optimaal voorzien van een vitamine C boost. De hoge concentraties vitamine C in deze treatment geven de huid een prachtig egale teint met een onweerstaanbare glow.

Dermica Goldpen medische microneedling

OPTIMALE CELVERNIEUWING TOT IN DE DIEPER GELEGEN HUIDLAGEN!

 • oneffen huidstructuur?
 • grove poriën?
 • (acné) littekens?
 • hyperpigmentatie?
 • fijne lijntjes en rimpeltjes?

Dit kunnen we oplossen met Goldpen medische microneedling!

De huid is steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Microneedling is zeer effectief en zorgt daardoor voor een zichtbaar resultaat!

Wat doet de microneedle pen precies?

De huid in de diepte vernieuwen, zonder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime.

De naalddiepte kan, in tegenstelling tot veel andere micro-needling systemen, zelf ingesteld worden en gaat hierdoor nooit dieper of oppervlakkiger in de huid dan aangegeven. De naaldjes van de Goldpen onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit en behouden gedurende de hele behandeling dezelfde scherpte en hardheid. Hierdoor behalen we maximale resultaten met een minimale downtime.

Dit is CIT (collageen inductie therapie), heel eenvoudig uitgelegd in enkele stappen:

 1. We maken gecontroleerd wondjes in de huid (met steriele chirurgisch geslepen naaldjes) met een bereik van 160 cycli ( 1600 microkanalen ) per seconde. Via deze microkanaaltjes brengen we actieve werkstoffen ( een huisbereide cocktail aangepast aan de noden van jouw huid met oa hyaluronzuur, vitaminen, DMAE, etc.) veel dieper in de huid waardoor ze veel intensiever kunnen inwerken op de huid.
 2. De huid gaat in herstelfase en maakt groeifactoren, collageen (type 3) en elastine aan.
 3. De huid gaat automatisch in een genezingsproces en de wondjes herstellen volgens embryonale wondgenezing. Dit betekent dat er geen littekenweefsel aangemaakt wordt.

Hoe verloopt een microneedle behandeling?

Een goed voorbereide huid is een must! Daarom reinig ik jouw huid met de beste producten vooraleer ik de behandeling start.

Ik werk uiterst hygiënisch en plaats een steriel verpakt kopstuk op de GoldPen.

De behandeling geeft een licht prikkend gevoel, maar is goed te verdragen.

Hoe dieper ik behandel ( variërend van 0,5mm tot 2 mm afhankelijk van de indicatie en je huidconditie) hoe meer puntbloedinkjes zichtbaar zijn, dit is normaal en de bedoeling. De minuscule gaatjes die gemaakt zijn met de GoldPen sluiten uit zichzelf na 7 minuten. Hierna is een egale roze/rode kleur van de huid zichtbaar.

Onmiddellijk na de needling breng ik het hydra gel masker aan. De temperatuur van de huid zorgt ervoor dat de microcapsules in het masker open gaan en hun werkzame stoffen loslaten. De dunne laag Hydra Gel voorkomt de verdamping van de aangebrachte solution, waardoor een groter hydraterend effect wordt verkregen. Ontwikkeld volgens de TCD-technologie (Transdermal Delivery Cosmetic) verlaagt het masker de huidtemperatuur met 6º na 15 minuten aanbrengen. Het antibacteriële effect beschermt tegen infecties.

Op de hydra gel leggen we het deesse led masker (Post Procedure programma – Red Light 630nm, Blue Light 415nm and Near Infrared Light 830nm;) om de bloedsomloop te stimuleren en huidherstel te versnellen.

Afsluiten doen we met de post recovery cream van PH Formula.

Prijzen

kuur 4 behandelingen microneedling met hydra gel mask

€595

gratis bij deze kuur : 4 beurten LED therapie (geschenkwaarde €100)

 

onderhoudsbehandeling microneedling met hydra gel mask

€160

gratis bij deze behandeling : 1 beurt LED therapie (geschenkwaarde €25)

LPG endermologie gelaat

Wat doet LPG voor jouw gelaat?

Naarmate we ouder worden neemt de cellulaire activiteit af om belangrijke stoffen zoals collageen, elastine en hyaluronzuur te kunnen aanmaken. Met LPG wordt de huid op een slimme manier gestimuleerd om die slapende cellen terug wakker te maken en zo een stevigere huid te bekomen. Het is een natuurlijke en pijnloze behandeling die in losse beurten of kuurvorm kan geboekt worden.

De huid rolt door een speciaal mechanisme die de huid een bindweefsel massage geeft. Zo worden de fibroblasten (de belangrijkste cellen van het bindweefsel) gestimuleerd om de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur te bevorderen. We gaan de huidstructuur in de diepte verbeteren. Het stimuleert de doorbloeding en zorgt voor afvoer van vetten.

voor en na foto's

voor de behandeling

na de behandeling

Prijzen

kuur van 12 behandelingen €535

gratis bij deze kuur : 4 beurten LED therapie (geschenkwaarde €100)

 

1 behandeling 30 min €45

 

express anti age of glow 15min (enkel mogelijk in combinatie met een gelaatsverzorging) €15

Déesse Pro huidverbeterende LED-lichttherapie

Wat is LED-lichttherapie?

LED staat voor Light Emitting Diode. LED’s zijn kleine lampjes die licht afgeven in verschillende kleuren, ook wel golflengtes genoemd. Elke golflengte heeft een eigen functie. Wanneer de geselecteerde kleur de huid binnendringt, zorgt het voor een overdracht van energie naar de cellen. De cellen zetten deze energie weer om cellulaire brandstof (ATP) waardoor de cel beter kan functioneren. De cel wordt hierdoor actiever en stimuleert de natuurlijke heling- en verjongingsprocessen van het lichaam.

Waarom Déesse Pro?

Veel LED-maskers hebben een te lage output (afgifte van energie in de huid), waardoor resultaat tegenvalt of uitblijft. Déesse Pro masker heeft 770 krachtige LED lampen.

Het masker is ontwikkeld door de National Aeronautics and Space Administration (NASA) en wordt toegepast ter verbetering van wondgenezing en weefselgroei en om verouderingsprocessen in de ruimte te vertragen.

DEESSE PRO IS DÉ LEIDER IN DE LICHTTHERAPIE!

Bewezen resultaten door onafhankelijke klinische studies zijn het meest betrouwbaar, daarom kies ik om deze lichttherapie te integreren in zo goed als alle gezichtsbehandelingen.

LED tunnel versus een LED masker

Veel concurrenten maken gebruik van een LED-tunnel. het nadeel daarvan is dat de afstand tussen de huid en de LED’s te groot is waardoor er verstrooiing van licht plaatsvindt en dus de kracht van de behandeling enorm afneemt. Het Déesse masker ligt op de huid en er kan geen ander licht tussen komen. Enkel zo kan er zuiver licht gegarandeerd worden.

Golflengtes van Déesse Pro LED-masker

purifying blauw licht (415Nm)

 • heeft krachtige antibacteriële werking
 • vernietigt de P.acnes bacterie
 • reguleert de natuurlijke olie- en talgproductie
 • verbetert de huidtextuur van de acne gevoelige huid

brightening-pigmentation groen licht (520Nm)

 • kalmeert de gevoelige, geïrriteerde huid
 • vermindert bestaande pigmentatie
 • verbetert de huidteint
 • neutraliseert, balanceert en kalmeert
 • zeer effectief bij behandelen van roodheid inclusief rosacea

rejuvenation – anti-aging rood licht (630Nm)

 • verhoogt productie van collageen en elastine
 • vermindert fijne lijntjes
 • verbetert de huidtextuur en huidteint
 • verhoogt de natuurlijke huidhydratatie
 • stimuleert de bloedsomloop en lymfevaten
 • herstelt optimale celfunctie
 • helpt bij zwelling en inflammatie

near infrared light (830Nm) 

 • herstelt beschadigde huidcellen
 • bevordert de bloedcirculatie
 • bevordert genezing en uiterlijk van littekens
 • verhoogt de huidelasticiteit
 • verbetert de cellulaire structuur, maakt de huid sterker en dikker (speciaal bij huidveroudering rondom de ogen)

Prijzen

kuur 10 behandelingen

€350

 

1 behandeling

€40

 

1 behandeling als toevoeging op een andere behandeling

€25

Het resultaat :

  • huidverjonging : rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen
  • wondheling
  • littekenbehandeling
  • bevordert de collageenproductie
  • acné bacterie vernietigen
  • verbeterde vochtbalans
  • couperose en pigmentvlekken verlichten
  • poriën vernauwen
  • bevordering van de lokale bloedsomloop
  • veerkracht en elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duidelijke lifting en versteviging van de huid.

Gelaatsverzorgingen

Madame Galland was een gepassioneerde klassieke danseres en schoonheidstherapeute in het Parijs van de jaren ’60.

Zij was ervan overtuigd dat schoonheid alles te maken heeft met ieders unieke energie.

Om die schoonheid te kunnen onthullen ontwikkelde zij een uniek behandelingsconcept voor de huid, gebaseerd op geavanceerd dermatologisch onderzoek.

Maria Galland geloofde in de kracht van aanrakingen en kinetische energie. Manuele modelleertechnieken zijn nog altijd een wezenlijk onderdeel van alle behandelingen.

 

De producten van Maria Galland behoren tot de top van de cosmetica-industrie. Alleen gekwalificeerde schoonheidsspecialisten in toonaangevende instituten kunnen Maria Galland Paris producten adviseren, toepassen en verkopen.

Soin Lumière Jeunesse

Geeft de vermoeide doffe huid terug haar jeugdige glow

Reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, diepreinigend kleimasker, verwijderen onzuiverheden, ultime pro booster, essence, massage, revitaliserend alginaatmasker en afsluitende dag/nachtcreme.

€110

Soin Hydra'global

Intensieve hydratatiebooster voor de vochtarme huid

Reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, diepreinigend kleimasker, verwijderen onzuiverheden, ultime pro booster, essence, massage, hydraterend alginaatmasker en afsluitende dag/nachtcreme.

€105

Soin Nutri'vital

Een moment van puur comfort voor de huid

Reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, diepreinigend kleimasker, verwijderen onzuiverheden, essence, massage, masker en afsluitende dag/nachtcreme.

€90

Soin D-tox peau neuve

een unieke beautymethode die de huid weer laar ademen

Reiniging, peeling, epilatie wenkbrauwen, diepreinigend kleimasker, verwijderen onzuiverheden, essence en afsluitende dag/nachtcreme.

€40